emporia SOLID
Robust mobiltelefon til håndværkere!

Emporia SOLIDplus GPS

Her på det sidste er der kommet endnu en emporia mobiltelefon på markedet.  Emporia SOLIDplus GPS er en solid håndværker mobil, der kan tåle det meste.

Vind og vejr, vand og støv - den klarer det hele!

Læs mere… [Robust mobiltelefon til håndværkere!]
 
Hårdføre Emporia Solid endnu bedre med et billigt mobil abonnement

Vi har tidligere her på bloggen omtalt den hårdføre og slidstærke Emporia Solid. Netop Emporia Solid er slået igennem i Danmark til de mennesker, der ønsker en mobil, der sagtens kan klare en tur på gulvet eller tre. En mobiltelefon, der ikke har noget imod at ryge med i fryseren eller som gerne snupper en tørn i opvaskemaskinen.

Nu er Emporia Solid tilmed blevet endnu bedre at bruge med indførelsen af et billigt mobil abonnement fra TDC. TDC, tidligere Tele Danmark og Danmarks per skrivende stund største teleselskab, har lanceret en ny række af mobiltelefonabonnementer, der passer perfekt til de, der ikke bruger deres mobiltelefon flere timer om dagen.

Disse ellers velmenende mennesker har nemlig svært ved at finde et abonnement i dag med en tilpas lav forbugsgrænse til, at det rent faktisk kan betale sig at benytte mobiltelefonabonnementet til deres Emporia Solid eller lignende hårdføre og vandtætte mobiltelefon. Med et splinternyt billigt mobil abonnement fra TDC til ens solide Emporia Solid mobil er dette dog intet problem!

Med et billigt mobil abonnement med din Emporia Solid er der intet minimusforbrug. Sender du en måned, eksempelvis juli, 2 SMS’er, og ringer du ikke mere end et kvarters tid, betaler du for præcis 2 SMS’er og 15 minutters taletid i juli. Du er ikke forpligtet til at tale et allerede angivet antal minutter eller til at sende så mange SMS’er, at ‘ubegrænset SMS-prisen’ kan retfærdiggøres. Nej, med et billigt mobil abonnement fra TDC til din Emporia Solid kan du benytte din mobiltelefon, som du ønsker det.

Det er ofte mennesker, der ikke bruger deres mobiltelfon voldsomt meget som tidligere nævnt, der har valgt at investere i den gode Emporia Solid mobil. For de mennesker kommer TDC som kaldet fra himlen med deres nye forsøg på at skabe et godt, men billigt mobil abonnement uden minimumsforbrug!

Med gummikanter, stærk plastik, vandsikre komponenter, en stærk tætning og meget mere er Emporia Solid i sandhed en mobil for de hårdføre mennesker eller de, der tenderer til at tabe mobilen alle mulige steder. Lad være med at bekymre jer over faldet - Emporia Solid kan sagtens klare det, og med et billigt mobil abonnement slipper du fra det med skindet på næsen!

 
Emporia Solid – Hårdfør mobiltelefon

Ville du ønske, at du havde en hårdfør mobiltelefon, der sagtens kunne tåle at ryge på gulvet en gang imellem? En mobiltelefon, der ikke gik i stykker, fordi at du lige kom til at tabe den på vejen, mens du cyklede – sådan en findes!
Navnet er Emporia Solid, og det er en ulamindeligt hårdfør mobiltelefon!
Den holdbare mobiltelefon er specifikt udviklet til det ældre publikum. For at tilpasse telefonen til dette, er Emporia Solid ekstremt nemt at bruge. Der er ingen unødvendige knapper, men i stedet et simpelt og brugervenligt styresystem, der på Emporia Solid er med til at skabe en god oplevelse fra dag et af.

Vi kalder ikke Emporia Solid for en hårdfør mobiltelefon uden grund. Den modstandsdygtige evne sikres blandt andet ved hjælp af følgende punkter:


  • Emporia Solid er vandtæt. Taber du den i vasken, overlever den alligevel.
  • Gummikanter sørger for, at Emporia Solid kan tåle mange fald og slag. Hvor en normal mobiltelefon meget hurtigt går i stykker ved småulykker, kan en hårdfør mobiltelefon som Emporia Solid sagtens tåle lidt slag og mere til.
  • Gummikanterne er tætnet stramt, således at der ikke kan komme snavs og skidt ind under knapper (eller skærm) selvom telefonen bliver tabt i selv en sandkasse, grusgrav eller hvor der ellers er masser af små artikler. 


En hårdfør mobiltelefon til ældre
Nu har vi været inde på, hvad der gør Emporia Solid til en god mobiltelefon til ældre på hardware (det fysiske) planet. Vi bør dog også skænke telefonens software en tanke, da der også ved denne er taget hensyn til de ældre:
Med store knapper og en større skærm er det nemt at læse telefonen og betjene den. Du får også Bluetooth og en nødopkaldsknap bag på Emporia Solid – og lydstyrken på selv en hårdfør mobiltelefon som denne kan sættes meget højt op, således at du aldrig misser et opkald igen, eller ikke kan høre personen, du snakker med.
Emporia Solid er en hårdfør mobiltelefon med masser af ekstra fordele for såvel den ældre den af befolkningen som den aktive – alle, der kræver en hårdfør mobiltelefon, der også virker i morgen, selvom den bliver tabt et par gange eller tre!

 
Den hårdføre Emporia Solid mobiltelefon til ældre og aktive mennesker

Emporia Telecom er meget kendte for at producere mobiltelefoner til ældre som opfylder de ældres krav. Efter Emporia Life og emporia Life Plus har de for nylig fremvist to nye mobiltelefoner ved MWC, barcelona - Emporia Elegance og Emporia Solid.

Som andre Emporia mobiltelefoner til ældre er disse mobiltelefoner også specielt udviklet til den ældre generationen, som vil have en brugervenlig og simpel mobiltelefon til ældre, indeholdende de basiske funktioner for en mobiltelefon nemlig at telefonerer og skrive/modtage sms. Men hvilken forskel er der på Emporia Elegance og Emporia Solid? Emporia Elegance er en stilfuld mobiltelefon til ældre og Emporia Solid er den hårdfør mobiltelefon, som holder til krævende situationer. En robust mobiltelefon lyder anderledes ikke? Lad os se hvad der er af muligheder med Emporia Solid.

Emporia Solid er en hårdfør mobiltelefon der kan modstå vand og skidt. At den er hårdfør betyder at den kan tåle mange fald og stød, og så er emporia solid vandtæt. Mobiltelefonen kan tåle at ligge under vand i op til 30 minutter, så et par regnbyger er intet problem, hvor andre for andre mobiltelefoner vil være kritisk. Tasterne er store og tydelige og skriften i displayet skarp med stor skrift, med mulighed for at skifte til ekstra stor skrift.

På grund af disse karakteristiske ting er Emporia Solid også velegnet til aktive mennesker, som er udendørs (Hvem siger gamle mennesker ikke kan gå op i eventyr sport?). Emporia Solid er den perfekte mobiltelefon for eventyrlystne mennesker som elsker at vandre, cykle eller klatre. Og glem ikke de handlende og konstruktions arbejdere, som skal bruge en robust mobiltelefon som ikke går i stykker selv ved et fald.

Emporia prioritere behovet for ældre folk over 50 højt. Det er grunden til at mobiltelefonerne er så simple og uden overdrevne funktioner. Den yngre generation efterspørger personlige mobiltelefoner, som indeholder flere og flere muligheder. Men emporia Telecom går imod strømmen og laver ikke teknologisk komplekse mobiltelefoner, men mobiltelefoner som er enkle at bruge, -også for ældre. Faktisk er Emporia mobiltelefonerne specielt designet til ældre mennesker, og der tages hensyn til problemer med dårligt syn- og hørelse, som mange ældre døjer med.

Emporia Solid er også udstyret med disse funktioner. Den store skærm og de store knapper gør det nemmere at læse på mobiltelefonen. Det skarpe lys er helt klart og skrifttypen kan ændres i to størrelser. For dem med dårlig hørelse er emporia Solid mobiltelefonen også meget velegnet. Lyd niveauet og ringe styrken kan sættes højt, så du ikke undgår at hører et opkald.

En ekstra funktion er bluetooth, og brugeren har også mulighed for foretage nødkald, via nødkaldsknappen bag på denne Solide mobiltelefon. Mobiltelefonen har nødkald funktion til hurtigt at tilkalde hjælp, hvis en nødsituation opstår og en lommelygte som kan være en stor fordel og trygheds skabende for brugeren, og de pårørende. De andre funktionsknapper som er placeret på siden af mobiltelefonen, gør det nemt at komme til de ønskede menu funktioner. Den direkte adgang gør det nemt for brugeren at gå ind i menuen uden navigations besvær, selv når man har handsker på.

 
<< Første < Forrige 1 > >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL