Den hårdføre Emporia Solid mobiltelefon til ældre og aktive mennesker

Emporia Telecom er meget kendte for at producere mobiltelefoner til ældre som opfylder de ældres krav. Efter Emporia Life og emporia Life Plus har de for nylig fremvist to nye mobiltelefoner ved MWC, barcelona - Emporia Elegance og Emporia Solid.

Som andre Emporia mobiltelefoner til ældre er disse mobiltelefoner også specielt udviklet til den ældre generationen, som vil have en brugervenlig og simpel mobiltelefon til ældre, indeholdende de basiske funktioner for en mobiltelefon nemlig at telefonerer og skrive/modtage sms. Men hvilken forskel er der på Emporia Elegance og Emporia Solid? Emporia Elegance er en stilfuld mobiltelefon til ældre og Emporia Solid er den hårdfør mobiltelefon, som holder til krævende situationer. En robust mobiltelefon lyder anderledes ikke? Lad os se hvad der er af muligheder med Emporia Solid.

Emporia Solid er en hårdfør mobiltelefon der kan modstå vand og skidt. At den er hårdfør betyder at den kan tåle mange fald og stød, og så er emporia solid vandtæt. Mobiltelefonen kan tåle at ligge under vand i op til 30 minutter, så et par regnbyger er intet problem, hvor andre for andre mobiltelefoner vil være kritisk. Tasterne er store og tydelige og skriften i displayet skarp med stor skrift, med mulighed for at skifte til ekstra stor skrift.

På grund af disse karakteristiske ting er Emporia Solid også velegnet til aktive mennesker, som er udendørs (Hvem siger gamle mennesker ikke kan gå op i eventyr sport?). Emporia Solid er den perfekte mobiltelefon for eventyrlystne mennesker som elsker at vandre, cykle eller klatre. Og glem ikke de handlende og konstruktions arbejdere, som skal bruge en robust mobiltelefon som ikke går i stykker selv ved et fald.

Emporia prioritere behovet for ældre folk over 50 højt. Det er grunden til at mobiltelefonerne er så simple og uden overdrevne funktioner. Den yngre generation efterspørger personlige mobiltelefoner, som indeholder flere og flere muligheder. Men emporia Telecom går imod strømmen og laver ikke teknologisk komplekse mobiltelefoner, men mobiltelefoner som er enkle at bruge, -også for ældre. Faktisk er Emporia mobiltelefonerne specielt designet til ældre mennesker, og der tages hensyn til problemer med dårligt syn- og hørelse, som mange ældre døjer med.

Emporia Solid er også udstyret med disse funktioner. Den store skærm og de store knapper gør det nemmere at læse på mobiltelefonen. Det skarpe lys er helt klart og skrifttypen kan ændres i to størrelser. For dem med dårlig hørelse er emporia Solid mobiltelefonen også meget velegnet. Lyd niveauet og ringe styrken kan sættes højt, så du ikke undgår at hører et opkald.

En ekstra funktion er bluetooth, og brugeren har også mulighed for foretage nødkald, via nødkaldsknappen bag på denne Solide mobiltelefon. Mobiltelefonen har nødkald funktion til hurtigt at tilkalde hjælp, hvis en nødsituation opstår og en lommelygte som kan være en stor fordel og trygheds skabende for brugeren, og de pårørende. De andre funktionsknapper som er placeret på siden af mobiltelefonen, gør det nemt at komme til de ønskede menu funktioner. Den direkte adgang gør det nemt for brugeren at gå ind i menuen uden navigations besvær, selv når man har handsker på.