Emporia Solid – Hårdfør mobiltelefon

Ville du ønske, at du havde en hårdfør mobiltelefon, der sagtens kunne tåle at ryge på gulvet en gang imellem? En mobiltelefon, der ikke gik i stykker, fordi at du lige kom til at tabe den på vejen, mens du cyklede – sådan en findes!
Navnet er Emporia Solid, og det er en ulamindeligt hårdfør mobiltelefon!
Den holdbare mobiltelefon er specifikt udviklet til det ældre publikum. For at tilpasse telefonen til dette, er Emporia Solid ekstremt nemt at bruge. Der er ingen unødvendige knapper, men i stedet et simpelt og brugervenligt styresystem, der på Emporia Solid er med til at skabe en god oplevelse fra dag et af.

Vi kalder ikke Emporia Solid for en hårdfør mobiltelefon uden grund. Den modstandsdygtige evne sikres blandt andet ved hjælp af følgende punkter:


  • Emporia Solid er vandtæt. Taber du den i vasken, overlever den alligevel.
  • Gummikanter sørger for, at Emporia Solid kan tåle mange fald og slag. Hvor en normal mobiltelefon meget hurtigt går i stykker ved småulykker, kan en hårdfør mobiltelefon som Emporia Solid sagtens tåle lidt slag og mere til.
  • Gummikanterne er tætnet stramt, således at der ikke kan komme snavs og skidt ind under knapper (eller skærm) selvom telefonen bliver tabt i selv en sandkasse, grusgrav eller hvor der ellers er masser af små artikler. 


En hårdfør mobiltelefon til ældre
Nu har vi været inde på, hvad der gør Emporia Solid til en god mobiltelefon til ældre på hardware (det fysiske) planet. Vi bør dog også skænke telefonens software en tanke, da der også ved denne er taget hensyn til de ældre:
Med store knapper og en større skærm er det nemt at læse telefonen og betjene den. Du får også Bluetooth og en nødopkaldsknap bag på Emporia Solid – og lydstyrken på selv en hårdfør mobiltelefon som denne kan sættes meget højt op, således at du aldrig misser et opkald igen, eller ikke kan høre personen, du snakker med.
Emporia Solid er en hårdfør mobiltelefon med masser af ekstra fordele for såvel den ældre den af befolkningen som den aktive – alle, der kræver en hårdfør mobiltelefon, der også virker i morgen, selvom den bliver tabt et par gange eller tre!