Hårdføre Emporia Solid endnu bedre med et billigt mobil abonnement

Vi har tidligere her på bloggen omtalt den hårdføre og slidstærke Emporia Solid. Netop Emporia Solid er slået igennem i Danmark til de mennesker, der ønsker en mobil, der sagtens kan klare en tur på gulvet eller tre. En mobiltelefon, der ikke har noget imod at ryge med i fryseren eller som gerne snupper en tørn i opvaskemaskinen.

Nu er Emporia Solid tilmed blevet endnu bedre at bruge med indførelsen af et billigt mobil abonnement fra TDC. TDC, tidligere Tele Danmark og Danmarks per skrivende stund største teleselskab, har lanceret en ny række af mobiltelefonabonnementer, der passer perfekt til de, der ikke bruger deres mobiltelefon flere timer om dagen.

Disse ellers velmenende mennesker har nemlig svært ved at finde et abonnement i dag med en tilpas lav forbugsgrænse til, at det rent faktisk kan betale sig at benytte mobiltelefonabonnementet til deres Emporia Solid eller lignende hårdføre og vandtætte mobiltelefon. Med et splinternyt billigt mobil abonnement fra TDC til ens solide Emporia Solid mobil er dette dog intet problem!

Med et billigt mobil abonnement med din Emporia Solid er der intet minimusforbrug. Sender du en måned, eksempelvis juli, 2 SMS’er, og ringer du ikke mere end et kvarters tid, betaler du for præcis 2 SMS’er og 15 minutters taletid i juli. Du er ikke forpligtet til at tale et allerede angivet antal minutter eller til at sende så mange SMS’er, at ‘ubegrænset SMS-prisen’ kan retfærdiggøres. Nej, med et billigt mobil abonnement fra TDC til din Emporia Solid kan du benytte din mobiltelefon, som du ønsker det.

Det er ofte mennesker, der ikke bruger deres mobiltelfon voldsomt meget som tidligere nævnt, der har valgt at investere i den gode Emporia Solid mobil. For de mennesker kommer TDC som kaldet fra himlen med deres nye forsøg på at skabe et godt, men billigt mobil abonnement uden minimumsforbrug!

Med gummikanter, stærk plastik, vandsikre komponenter, en stærk tætning og meget mere er Emporia Solid i sandhed en mobil for de hårdføre mennesker eller de, der tenderer til at tabe mobilen alle mulige steder. Lad være med at bekymre jer over faldet - Emporia Solid kan sagtens klare det, og med et billigt mobil abonnement slipper du fra det med skindet på næsen!